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Fecha de publicaciónTítuloTipo de publicación/ Tipo de recursoAutor(es)Fecha de depósito
1-jun-2016Capsaicin synthesis requires in situ phenylalanine and valine formation in in vitro maintained placentas from Capsicum chinenseArtículoMARIA DE LOURDES MIRANDA HAM5-ago-2017
2009Characterization of a Capsicum chinense seed peptide fraction with broad antibacterial activityArtículoLIGIA GUADALUPE BRITO ARGAEZ; FERNANDO FEDER MOGUEL SALAZAR; FERNANDO ZAMUDIO ZUÑIGA; TOMAS GONZALEZ ESTRADA; IGNACIO RODRIGO ISLAS FLORES1-dic-2017
2016Phenylalanine biosynthesis and its relationship to accumulation of capsaicinoids during Capsicum chinense fruit developmentArtículoLIZBETH ARIANELLY CASTRO CONCHA; FRAY MARTIN BAAS ESPINOLA; WENDY DEL ROSARIO ANCONA ESCALANTE; FELIPE AUGUSTO VAZQUEZ FLOTA; MARIA DE LOURDES MIRANDA HAM27-abr-2018
2019Floral biology studies in habanero pepper (Capsicum chinense Jacq.) to implement in a cross-breeding programArtículoLAURA PATRICIA PEÑA YAM; LILIANA SARAI MUÑOZ RAMIREZ; SUSANA ALEJANDRA AVILES VIÑAS; ADRIANA CANTO FLICK; Adolfo Alberto Guzmán Antonio; NANCY SANTANA BUZZY23-sep-2020
2020Extracts from six native plants of the Yucatan Peninsula hinder mycelial growth of Fusarium equiseti and F. oxysporum, pathogens of Capsicum chinenseArtículoPATRICIA CRUZ CERINO; Jairo Cristóbal Alejo; VIOLETA RUIZ CARRERA; GERMAN CARNEVALI FERNANDEZ CONCHA; BLANCA MARINA VERA KU; Jesús Martin; Fernando Reyes; MARIA MARCELA GAMBOA ANGULO28-sep-2021
2020Selection of habanero pepper F1 hybrids (Capsicum chinense Jacq.) at the Yucatan Peninsula, Mexico with a high potential for different marketsArtículoLILIANA SARAI MUÑOZ RAMIREZ; LAURA PATRICIA PEÑA YAM; Marta Amalia Alvarez Gil; Lourdes Georgina Iglesias Andreu; SUSANA ALEJANDRA AVILES VINAS; ADRIANA CANTO FLICK; Adolfo Alberto Guzmán Antonio; NANCY SANTANA BUZZY25-ene-2022

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